Somriures i llàgrimes per acabar la temporada "minyona"

Elvira Feliu

 dilluns 18 de novembre de 2013 


"L'última actuació de la temporada dels Minyons de Terrassa conclou amb un dinar, somriures i llàgrimes, molta música i molta gresca"

Els Minyons de Terrassa tanquen la temporada creient que podien haver aconseguit més èxits, que podien haver assolit construccions més complicades i que podien haver ofert actuacions d'un nivell superior.

Com a colla castellera, els terrassencs sempre han ocupat les primeres posicions del rànquing casteller, és més, normalment no baixaven de la tercera posició començant, evidentment, per dalt. Aquest any, però, els minyons han patit baixes i han renovat gran part del seu tronc i de la canalla en les estructures, fet que ha provocat que la colla, tot i ser antiga i experimentada, hagi hagut d'adaptar-se a una nova situació, a una renovació i a una nova època d'aprenentatge per totes les cares noves de les construccions.
Tot i que el resultat no es pot considerar negatiu sota cap concepte, tenint sempre present que els Minyons de Terrassa és una de les millors colles castelleres, els testimonis de diferents formants de la colla han manifestat aquest sentiment d'impotència i la necessitat de millorar la temporada vinent amb nous plantejaments i noves metes per tornar a escalar posicions i, sobretot, per recuperar el nivell.

Acabant a casa, a Terrassa, una temporada difícil, els minyons van saber aixecar el cap després de tant esforç i es van reunir tots els minyons, al voltant de 600 persones, en un local de la ciutat per poder gaudir d'un dinar i d'un musical ple d'humor i també d'emoció com una bona família numerosa.


L'entrada al local tenia un cost de 8 euros per persona incloent un dinar (primer plat, segon plat, postres i beguda) complementat per espectacles musicals representats per membres de la colla castellera.
Un butlletí informava als comensals del menú que s'oferia acompanyat d'un petit present, un clauer amb els colors representatius de la colla terrassenca.



La vetllada va ser esbojarrada, com no podia ser d'altra manera en un esdeveniment casteller, però també hi ha haver cabuda per les emocions, els agraïments, les paraules boniques i totes les mostres d'amistat possibles en una tradició que uneix a les persones.
D'aquesta manera, la colla s'acomiadava d'una temporada que com ja s'havia dit ha sigut força complicada per prendre un petit descans que li permeti agafar forces i poder seguir acariciant els núvols.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada