La pluja no esguerra els castells ni la gresca a Terrassa

Elvira Feliu

 diumenge 17 de novembre de 2013 


"Els Minyons de Terrassa tanquen la temporada amb mal temps però amb bona cara"

La diada dels Minyons de Terrassa, tot i passada per aigua "igual que la temporada", - com deien alguns dels amfitrions -, ha acabat amb festa grossa.
L'actuació celebrada aquest mateix migdia al Raval de Montserrat, a la plaça de l'ajuntament de Terrassa, ha significat el final de la temporada de la colla terrassenca.
Amb un 3 de 9 amb folre i un 4 de 8 descarregat, i sobretot amb un castell de gamma extra carregat, el 5 de 9, els Minyons de Terrassa han acomidiat l'any 2013 amb ganes de festa i amb ganes de millorar.

- XXXV Diada de la Colla // Fotografia: Elvira Feliu -
Després de completar l'última actuació de la temporada acompanyats dels Castellers de Barcelona i dels Castellers de Sants, els Minyons han celebrat un dinar familiar que, com és tradició, ha acabat convertint-se en una gran festa plena de sentiment casteller, de gralles, de música, d'actuacions, de somriures, de cava, de vi... i de moltes ganes de fer l'animal!

- 4 de 8 dels Minyons de Terrassa -
- 4 de 8 amb agulla dels Castellers de Sants -
- 4 de 8 dels Castellers de Barcelona -
Us deixo un vídeo del final de l'actuació amb el so de les gralles perquè pogueu viure, a través d'una pantalla, el sentiment i l'experiència de trepitjar una plaça castellera.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada