Últimes actuacions no aptes per a fredolics

Elvira Feliu

 diumenge 1 de desembre de 2013 

"Els darrers castells de l'any s'alçaran aquest fred mes de desembre"

El fred arriba i els castellers se'n van. Alguns, però, hauran de pujar amb les mans i els peus gelats a les construccions per poder donar per acabada de manera definitiva la temporada.
A l'agenda castellera li queden poques pàgines de vida, però cal dir que els malalts de castells encara podran trepitjar alguna plaça aquest mes de desembre per poder gaudir de les últimes actuacions de l'any.


Precisament les colles universitàries, com els nostres amfitrions, els Ganàpies de la UAB, són algunes de les colles valentes que no es deixen acobardir pel fred i que encara els queden ganes d'acariciar els núvols.
Les properes actuacions de colles universitàries d'aquest desembre són aquest dijous dia 5 a les 18:00 hores al Campus Catalunya de Tarragona on actuaran els Llunàtics de la UPC, els Pataquers de la URV i els Xoriguers de la UrG i també el següent dijous dia 12 a les 14:00 hores a Bellaterra on actuaran els Arreplegats de la ZU, els Ganàpies de la UAB i novament els Llunàtics de la UPC i els Pataquers de la URV, en motiu de la diada dels castellers de la nostra universitat, els Ganàpies.

Deixant de banda les colles universitàries, cal destacar també l'actuació aquest proper diumenge 8 de desembre a les 13:00 hores a la Plaça de l'Església de Castelldefels de la Colla Castellera de Sant Vicenç dels Horts, els Encantats de Begues, els Laietans de Gramenet i els mateixos Castellers de Castelldefels, en motiu de la festa major d'hivern del municipi. Aquest mateix diumenge dia 8, a les 12:00 hores els Esperxats de l'Estany i els Xerrics d'Olot es trobaran a la Plaça Major de Porqueres.

Per més informació, podeu consultar les actuacions d'aquest mes de desembre a la pàgina web Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) o fent click a aquest enllaç: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada